Testimonios

Berta i Guillem

Tenia molt clar que si algun dia em casava, agafaria a la Miriam i al seu equip perquè m’ajudessin a organitza el casament, les havia vist treballar en alguna ocasió i sempre hi havia el factor comú de l’èxit.

No només aconseguien que tot sortís (almenys pels ulls dels convidats) perfecte, sinó que aconseguien amb tots els detalls crear una atmósfera única, on sempre hi pots veure als nuvis reflectits en tot.

Amb nosaltres, amb mi... va ser molt fàcil, van saber llegir-me molt ràpid... de seguida doncs, sabien què m'agradaria i de quins clixés volia allunyar-me.

Hi van ser sempre; reunions, trobades, cafès, trucades, prova de vestit... no puc tenir més que grandissimes paraules per a tot el seu equip. Son molt bones professionals, però per sobre de tot, els hi agrada i disfruten de tot el què fan.

Elles, amb gran passió es reinventen i s'adapten a tots els tipus de casaments i personalitats, i mai et deixen indiferent.

Moltes gràcies per la vostre paciencia, pel vostre dinamisme, optimisme i versatilitat.

Ho faríem de nou mil vegades amb vosaltres!

No em cansaré mai de recomanar-vos! Gràcies!

Leer más

Clara & Santi

Miriam y su equipo fueron de gran ayuda para la organización de nuestra boda. Eficientes y organizadas.

Siempre con una sonrisa y buen rollo (clave para el día más feliz de tu vida) tienen gran experiencia en la organización de bodas y conocen la mayoría de localizaciones y proveedores.

¡Definitivamente las recomendamos y volveríamos a contratar!

Prueba de éxito: seguimos casados.

Clara & Santi

Leer más

Carla & Roger

5 minuts amb elles i ja no voldràs buscar absolutament RES més: la combinació perfecte pel dia perfecte.

En un món exigent i on tot ja està inventat, elles ens van aportar un toc d'aire fresc i originalitat a totes les idees que rondaven pel nostre cap: nosaltres llançàvem una proposta, i elles sempre la milloraven i la feien encara més especial... ens donaven el "toc" que ens faltava.

Són divertides, elegants, fàcils, encantadores, exigents, diferents, originals, i mil adjectius més que les podrien definir. Sempre disponibles per reunir-nos, responent whatsapp's que els hi enviàvem sempre que teníem una idea, fotos, arxius...

El dia del teu casament és un dia únic i màgic, però amb un equip així al darrere fa que visquis totes les hores en un constant núvol, amb l'única preocupació de gaudir cada segon.

Leer más

I DO!